HEADER9.jpg

Audio studio Artichoque

Artichoque is een all-round audio studio. We bieden diverse diensten voor het opnemen van audio materiaal. Het kan hierbij onder andere gaan om een demo of album productie, opname van losse sporen, of een professionele mix.

Audio studio Artichoque biedt u de benodigde kennis en ervaring om tot een goed eindproduct te komen. Daarbij is goede apparatuur natuurlijk noodzakelijk. Daarom mixen we over een Audient mixing desk, gebruiken we analoge top randapparatuur en microfoons. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met audio studio Artichoque.

Audio studio mogelijkheden

Audio studio Artichoque doet diverse type projecten. Dit gaat van de volledige productie van een album tot en met het opnemen van losse sporen (drums, akoestische gitaar, zang, etc.). Hieronder een overzicht van de meest voorkomende diensten die we leveren als audio studio:

Genres en de audio studio

We hebben geen specifieke voorkeur voor één specifiek genre. Door de brede interesse en ervaring hebben we projecten gerealiseerd in de meest uiteenlopende muziek stijlen. Een aantal zijn: jazz rock pop singer songwriter koren

Audio studio opname pakketten

Door middel van samengestelde opname pakketten kun je binnen een bepaald budget tot een kwalitatief eindproduct komen. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer weten over de audio studio?

Wilt u meer weten over de mogelijheden die audio studio Artichoque biedt? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak in de audio studio. Contactgegevens audio studio.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS10.jpg