HEADER9.jpg

Geluidsstudio Artichoque

Artichoque is een geluidsstudio in Oisterwijk (nabij Tilburg). Wij bieden een scala aan mogelijkheden voor het opnemen van geluidsmateriaal. Het kan hierbij gaan om opname, editing, mixage of een complete productie.

Geluidsstudio Artichoque biedt u de nodige kennis en ervaring om tot een kwalitatief eindproduct te komen. Daarbij maken we gebruik van een Audient mixing console en top randapparatuur en microfoons. Mocht u vragen hebben over de geluidsstudio of de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Geluidsstudio mogelijkheden

Bij Geluidsstudio Artichoque doen we diverse soorten projecten. Het kan gaan om het opnemen van losse sporen (drums, akoestische gitaar, voice over) tot en met opname van een uitgebreide CD. Hieronder een weergave van veel voorkomende diensten die we als geluidsstudio leveren:

Genres in de geluidsstudio

Geluidsstudio Artichoque richt zich niet op één specifiek genre. Door interesse en ervaring doen we diverse soorten projecten in verschillende genres. Een aantal hiervan zijn: pop rock jazz singer songwriter koren

Geluidsstudio opname pakketten

Geluidsstudio Artichoque heeft diverse interessante opname pakketten samengesteld. Met een voor uw project passend pakket kunt u binnen een bepaald budget tot een kwalitatief eindproduct komen. Daarnaast hebben we leuke opname pakketten voor bijvoorbeeld een activiteit op een vrijgezellenfeest, familie uitje of bedrijfsuitje. Hierbij kunt u de sfeer proeven van een echte geluidsstudio! Vraag naar de meest recente prijzen en pakketten. 

Meer weten over de geluidsstudio?

Wilt u meer weten over geluidsstudio Artichoque? Stuur een e-mail, bel, of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak in onze geluidsstudio. Contactgegevens geluidsstudio.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS8.jpg