HEADER9.jpg

Music studio Artichoque

Artichoque is een allround music studio. We bieden onze klanten een groot aantal diensten voor het opnemen van audio materiaal. Of het nu gaat om een complete CD productie, mix of de opname van losse sporen, bij music studio Artichoque zit u goed!

Music studio Artichoque biedt u ervaring en de juiste kennis om tot een goed eindproduct te komen. Daarbij maken we gebruik van een Audient mixing desk, analoge top randapparatuur & microfoons. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden van de music studio, neem dan contact met ons op.

Music studio mogelijkheden

Bij music studio Artichoque doen we diverse type projecten. Het kan gaan om het opnemen van losse sporen (drums, gitaren, voice over, etc.) tot een complete CD productie. Hieronder een overzicht van een aantal diensten die we als music studio aanbieden:

Music studio en muziekstijlen

Music studio Artichoque heeft niet de focus op een specifiek genre. Door onze brede interesse en ervaring hebben we projecten gerealiseerd in de meest uiteenlopende genres. Een aantal zijn: jazz rock pop singer songwriter koren

 

Meer weten over de music studio?

Wilt u meer weten over music studio Artichoque? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak in de music studio. Contactgegevens music studio.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS16.jpg