HEADER2.jpg

Singer songwriter

Singer songwriters in onze muziek studio

Bij muziek studio Artichoque doen we regelmatig projecten met singer songwriters. Zowel Engels- als Nederlandstalig. Er is vaak een onderscheid in een aantal soorten projecten: singer songwriters die solo opnemen (bijvoorbeeld akoestische gitaar en zang), singer songwriters die met een eigen band komen en singer songwriters die gebruik willen maken van studio muzikanten.

Opname proces

Het opname proces verschilt per soort project. Als u alleen zang en gitaar wilt opnemen kunnen we dit in twee lagen, of simultaan doen. Zodra er sprake is van een uitgebreidere productie nemen we voor singer song (vaak) in lagen op. Dit kan op diverse manieren. Ook is de er keuze om met echte instrumenten of software instrumenten op te nemen. Kortom er is veel mogelijk. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uw voordelen in muziek studio Artichoque

 • Backline
  Er zijn diverse instrumenten aanwezig zoals: live piano, akoestische gitaren, elektrische gitaren (telecaster, stratocaster), bassen (Fender Jazzbas en Musicman Sterling), gitaar versterkers van Vox en Orange, etc. Ook kan er een vleugel gehuurd worden tegen een scherpe prijs.
 • Vst-instruments aanwezig
  Digitale instrumenten klinken tegenwoordig al zeer goed. Met name drums, percussie, orgel en piano’s. Door deze te gebruiken bespaart u tijd en geld.
 • Schrijven & produceren
  Naast het opnemen en inspelen schrijven we ook muziek voor onze klanten. Denk hierbij aan gehele nummers, maar ook arrangementen. Ook helpen we graag met het zoeken naar de gewilde “sound”: bijvoorbeeld dat ene gitaar geluid.
 • Studio muzikanten
  Studio Artichoque heeft een netwerk van muzikanten. Zelf spelen we gitaar, bas en toetsen voor onze klanten. Daarnaast hebben we een netwerk van ervaren gitaristen, drummers en vocalisten.

Meer info over de muziek studio?

Wilt u meer weten over muziek studio Artichoque en de mogelijkheden voor opname? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

SIDEBAR-RECHTS7.jpg