HEADER4.jpg

Muziekstudio Artichoque

Artichoque is een muziekstudio in Oisterwijk (nabij Tilburg). We bieden diverse diensten met betrekking tot het opnemen van geluidsmateriaal. Daarbij kan het gaan om een complete opname productie, maar ook om losse diensten als opname, editing en mix.

Muziekstudio Artichoque biedt u de nodige kennis en ervaring om tot een kwalitatief eindproduct te komen. Daarbij maken we onder andere gebruik van een Audient mixing console, top randapparatuur & microfoons. Mocht u vragen hebben over de muziekstudio en de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Muziekstudio mogelijkheden

Bij muziekstudio Artichoque doen we diverse soorten projecten. Het kan gaan om het opnemen van losse tracks (drums, gitaar, voice over) tot een uitgebreid album. Hieronder een kort overzicht van veel voorkomende diensten die we als muziekstudio leveren:

Genres & de muziekstudio

Muziekstudio Artichoque richt zich niet op één specifieke stijl. Door ervaring en interesse doen we projecten in de meest uiteenlopende muziek stijlen. We lichten er een aantal toe: pop singer songwriter jazz rock koren

Muziekstudio pakketten

We hebben ook voordelige opname pakketten samengesteld. Met een van deze pakketten kun je binnen een bepaald budget tot een kwalitatief eind product komen. 

Daarnaast hebben we speciale pakketten voor o.a. vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Zo kun je de sfeer van een echte muziekstudio proeven. Nieuwsgierig naar de pakketten? Neem dan contact met ons op. 

Meer info over de muziekstudio?

Wilt u meer weten over muziekstudio Artichoque? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie, of maak een afspraak in de muziekstudio. Contactgegevens muziekstudio.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS1.jpg