HEADER2.jpg

Demo opnemen

In onze opname studio kunt u terecht voor het opnemen van uw demo. Een demo opnemen kan op verschillende manieren in onze opname studio. Dit is onder andere afhankelijk van het doel en het budget. Er kan daarbij gekozen worden voor diverse opnameprocessen.

Demo opnemen in onze opname studio

Bij opname studio Artichoque hebben we als doel om in een bepaald budget de best mogelijke demo te realiseren. De grote opname ruimte, de kwalitatieve opname apparatuur en onze flexibiliteit zorgen ervoor dat er in een korte tijd een goede demo opgenomen kan worden.

Demo opnemen l werkwijze

Net zoals bij een cd opname hebben we hier de keuze om in lagen op te nemen. Door de variabele akoestiek en de grote ruimte kunnen we een band (vaak exclusief zang) ook tegelijk of in een paar delen / lagen opnemen. Daarnaast is het mogelijk om aan de hand van guidetracks de demo op te nemen. Drums en bas worden dan opgenomen terwijl bijvoorbeeld een gitaar, toetsen en zang als guide meespelen. De controlroom is meer dan ruim genoeg om de muzikanten voor de guides te plaatsen.

Op deze manier kunt u een demo opnemen met de werkwijze die u het beste uitkomt. Dat is de reden waarom wij voor veel klanten in diverse muziek genres een demo opnemen.

Demo opnemen l sound

Een belangrijke vraag is natuurlijk hoe de demo moet gaan klinken. Een groot gedeelte van de sound begint bij de keuze en kwaliteit van de instrumenten. Natuurlijk kunnen we u bij uw keuze ondersteunen (aanwezige backline, huur). Omdat we ons richten op diverse stijlen muziek (jazz, rock, ska, singer song, etc.) hebben we een uitgebreide en diverse set aan opname apparatuur waar we opnames mee kunnen kleuren naar een gewenst resultaat. Ook kunnen we met de variabele akoestiek de sfeer beïnvloeden.

Demo opnemen l onderdelen

Naast het opnemen van een hele demo, kan er ook gekozen worden om delen van uw demo op te nemen. Hierbij kan gedacht worden aan het opnemen van drums, piano/vleugel, zang, akoestische gitaar. Naast een demo opnemen kan ook gekozen worden om een demo professioneel te laten afmixen in onze opname studio.

Demo opnemen l opname pakketten

We hebben altijd een leuke demo aanbieding tegen een scherpe prijs! Vraag naar de mogelijkheden en meest recente prijs voor het demo pakket! 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het opnemen van een demo? Neem dan vrijblijvend contact op met opname studio Artichoque!

SIDEBAR-RECHTS7.jpg