HEADER7.jpg

Piano Vleugel opnemen

Vleugel opnemen in opname studio Artichoque

Naast gehele projecten, is het ook mogelijk om in de opname studio losse sporen op te nemen. Bijvoorbeeld het opnemen van losse sporen op onze Yamaha vleugel.

Mogelijkheden opnemen piano of vleugel

Tegenwoordig maken ze vrij goede samples van piano’s en vleugels. Toch blijft het opnemen van een echte piano of vleugel vaak mooier en geeft het een bepaalde sfeer. In de opname studio hebben we een vleugel van Yamaha staan die, wanneer aangegeven wordt, per project gestemd wordt. Ook is het mogelijk een vleugel van een ander merk te huren. Dit kunnen wij volledig voor u verzorgen. Naast een goed instrument is een goede akoestiek een geluidsdichte ruimte en topapparatuur (microfoons, voorsterkers, compressors) erg belangrijk. Guide tracks kunnen live meegespeeld, of aangeleverd worden.

Waarom vleugel opnemen bij Artichoque?

  • Goede akoestiek en geluidsdichte ruimte
  • Gestemde vleugel afgestemd op de opname ruimte
  • Top microfoons voor opname: Schoeps en Neumann
  • Top randapparatuur

Afwerking en aanlevering sporen

U kunt ervoor kiezen om de sporen te editen in de opname studio, of u kunt de sporen direct onbewerkt meenemen. Dit als losse sporen, als één mono of stereotrack, of allebei natuurlijk. U krijgt de sporen in het door u gewenste formaat.

Meer info?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om piano of vleugel in onze opname studio op te nemen? Neem dan vrijblijvend contact op met muziek studio Artichoque.

SIDEBAR-RECHTS10.jpg