headertest1.jpg

Strijkers opnemen

Violen, Altviolen, Cello’s, Contrabas opnemen

In opnamestudio Artichoque is het mogelijk om gehele stukken, of losse partijen op te nemen voor bijvoorbeeld een klein ensemble, kamerorkest, een strijkkwartet, of strijkers voor bij een popsong. In de opname ruimte van 60m2 is er voldoende plek en faciliteiten voor 20 tot 25 musici.

Strijkers opnemen de mogelijkheden

Een goede akoestiek en de juiste opname apparatuur is belangrijk voor het succesvol opnemen van strijkers. Daarom hebben we een, afgestemde, vrij levendige opname ruimte die we naar wens kunnen aanpassen. Ook hebben we geschikte apparatuur voor het opnemen van strijkers. Hierbij kan gedacht worden aan voorversterkers van Millennia Media en microfoons van Schoeps.

In de studio staat een akoestische piano. Ook is het mogelijk een vleugel te huren van het merk Kawai of Yamaha. Lees hier meer over piano vleugel opnemen.

Er kan gekozen worden om solo (bij een kwartet bijvoorbeeld), in groepen, of de strijkers in totaal op te nemen. Natuurlijk kan er ook gedubbeld worden zodat de groep strijkers groter wordt op opname.

Afwerking en aanlevering sporen

U kunt ervoor kiezen om de sporen te laten editen in de opname studio, of u kunt de sporen direct onbewerkt meenemen. Dit als losse sporen, als één mono of stereotrack, of allebei natuurlijk. U krijgt de sporen in het door u gewenste formaat.

Meer info over strijkers opnemen?

Meer weten over de mogelijkheden om strijkers op te nemen in onze muziek studio? Neem dan vrijblijvend contact op met muziek studio Artichoque.

SIDEBAR-RECHTS15.jpg