HEADER1.jpg

Reclame muziek

Een goede reclame wordt versterkt door goede reclame muziek. Met de juiste muziek worden namelijk de juiste emoties opgeroepen. Daarom vinden wij bij opname studio Artichoque het zeer belangrijk dat de reclame muziek goed matched bij uw reclame.

Soorten muziek

Wij schrijven en nemen reclame muziek op voor commercials, websites, jingles, documentaires, multimedia, wachtmuziek, etc.

Reclame muziek & Artichoque

Onze opname studio heeft alles in huis om de muziek te maken voor uw reclame. Opnamekwaliteit, flexibiliteit en creativiteit staan centraal! We kunnen de muziek natuurlijk aanleveren in het door u gewenste formaat.

Reclame muziek l werkwijze

We beginnen altijd met een intake gesprek waarbij het doel en de boodschap van de reclame muziek besproken wordt. Hierna zijn er diverse mogelijkheden:

  • U heeft zelf de muziek op papier en u wilt dat wij dit opnemen
  • U heeft een concept en u wilt dat wij dit uitwerken en opnemen
  • U wilt dat wij de muziek voor u schrijven en opnemen

Er worden altijd een of meerdere schetsen gemaakt voordat de muziek definitief opgenomen en afgewerkt wordt. Daarnaast kan er gekozen worden om te werken met digitale middelen (vst instruments) of juist met echte instrumenten en muzikanten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het opnemen van reclame muziek? Neem dan vrijblijvend contact op met opname studio Artichoque.

Gerelateerd: Voice-over / stem opnemen

SIDEBAR-RECHTS9.jpg