HEADER2.jpg

Bedrijfsuitje cd opnemen

Origineel bedrijfsuitje? Neem een cd op bij geluidsstudio Artichoque!

Verras uw collega´s door samen een eigen cd op te nemen. Geluidsstudio Artichoque biedt u de mogelijkheid om met uw bedrijfsuitje een leuke ochtend of middag in een echte geluidsstudio te beleven. Zouden een aantal collega´s ook een solo zangpartij aandurven?

Schrijf een eigen tekst op een bestaand nummer en vereeuwig uw bedrijf op muziek. Bovendien is het leuk als teambuilding om samen een tekst te schrijven en daarna op te nemen. Wellicht verdeeld over een aantal teams.

Bedrijfsuitje programma

Na het verzamelen in de studio beluisteren we de door u van te voren uitgekozen nummers (1 of 2 nummers). Daarna oefenen we samen met de collega´s in de controlroom. Dit met de originele, of de door jullie eigen geschreven tekst. Zodra de nummers er in zitten en de koffie/thee (of iets anders..) is geconsumeerd gaan jullie met de hele groep naar de opname ruimte. Na het instellen en uitdelen van koptelefoons beginnen de opnamen. Na de opnamen werken wij alles af en krijgen jullie de cd mee. Het is erg leuk om dit uitje te combineren met een koffietafel, lunch, of diner in Oisterwijk. Er zijn meer dan genoeg café´s en restaurants op loopafstand. Zo kunt u bijvoorbeeld in teams van te voren de teksten schrijven op de muziek.

Kortom, een muzikaal personeelsfeest om nooit meer te vergeten, waarbij u uw collega´s vaak van een verrassende nieuwe kant ziet!

Bedrijfsuitje facts

  • Opname van 1 à 2 songs met als eindresultaat een CD
  • Tijdsduur: 1,5u
  • Vanaf 5 personen tot maximaal 20 personen (bij meer dan 25 personen: vraag naar de speciale mogelijkheden)

Meer weten of bedrijfsuitje reserveren?

Wilt u een bedrijfsuitje bij ons reserveren, of meer weten over de mogelijkheden? Wilt u een uitgebreider programma, of heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met geluidsstudio Artichoque!

SIDEBAR-RECHTS5.jpg