HEADER7.jpg

Vrijgezellenfeest cd opnemen

Een origineel vrijgezellenfeest organiseren?

Verras de vrijgezel door hem of haar een eigen cd samen met jullie gezelschap op te nemen. Ja, jullie kunnen een eigen cd opnemen ook al zijn jullie geen professionele muzikanten! Geluidsstudio Artichoque biedt u de mogelijkheid om met het vrijgezellenfeest een leuke ochtend of middag in een echte geluidsstudio te beleven. Durft de vrijgezel ook een solo zangpartij aan?

Niet alleen neem je met z´n allen een cd voor de vrijgezel op tijdens dit origineel vrijgezellenfeest, je hebt een prachtig lied om ten gehore te brengen op de bruiloft.

Geluidsstudio Artichoque is ook op zaterdagen en zondagen open.

Vrijgezellenfeest programma

Na het verzamelen in de studio beluisteren we de door jullie van te voren uitgekozen nummers (1 of 2 nummers). Daarna oefenen we deze nummers in de regie kamer. Dit met de originele, of de door jullie zelf geschreven tekst. Zodra de nummers er in zitten en de koffie/thee (of iets anders..) is geconsumeerd gaan jullie met de hele groep naar de opname ruimte. Na wat instellen en het uitdelen van de koptelefoons kunnen de opnamen beginnen! Het is natuurlijk leuk om de vrijgezel een couplet, refrein, of zelfs een geheel nummer solo te laten zingen. Na de opnamen werken wij alles af en krijgen jullie het CDtje mee.

Vrijgezellefeest facts

  • Tijdsduur: 1,5u
  • Vanaf 5 personen tot maximaal 20 personen
  • Inclusief koffie / thee 

Meer weten of een vrijgezellen feest pakket reserveren?

Wilt u reserveren of meer weten over de mogelijkheden voor uw vrijgezellenfeest? Wilt u een uitgebreider programma, of heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met geluidsstudio Artichoque!

Tags: vrijgezellenfeest vrijgezellefeest vrijgezellen feest cd opnemen liedje opnemen lied noord brabant tilburg opnamestudio muziek studio

SIDEBAR-RECHTS16.jpg