HEADER2.jpg

Blazers opnemen

Blazerssectie, klein ensemble, carnavalsorkest

In opnamestudio Artichoque is het mogelijk om stukken, of losse partijen op te nemen voor bijvoorbeeld een blazerssectie, klein ensemble of carnavalsorkest - dweilorkest. In de opname ruimte van 60m2 is voldoende plek voor 20 tot 25 musici.

Blazers opnemen de mogelijkheden

Hoogwaardige opname apparatuur en een afgestemde akoestiek is belangrijk voor het succesvol opnemen van blazers. Daarom hebben we een, afgestemde, levendige opname ruimte die we naar wens kunnen aanpassen. Ook hebben we geschikte microfoons (dynamisch, condensator en buizen) voor het opnemen van blaasinstrumenten.

Er kan gekozen worden om solo (bij een blazerssectie), in groepen, of de blazers in één keer op te nemen. Natuurlijk kan er ook gedubbeld worden zodat de groep blazers groter wordt op opname.

Afwerking en aanlevering sporen

U kunt ervoor kiezen om de sporen te laten editen in de opname studio, of u kunt de sporen direct onbewerkt meenemen. Dit als losse sporen, als één mono of stereotrack, of allebei natuurlijk. U krijgt de sporen in het door u gewenste formaat.

Meer info over blazers opnemen?

Meer weten over de mogelijkheden om blazers op te nemen in onze muziek studio? Neem dan vrijblijvend contact op met muziek studio Artichoque.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS11.jpg