HEADER4.jpg

Familie uitje of verjaardag

Neem een CD op als origineel familiefeest of verjaardag!

Verras familie en vrienden door samen met ze een cd op te nemen. Muziek studio Artichoque biedt u de mogelijkheid om samen met vrienden en familie een echte cd op te nemen. Zou de jarige job, of die ene oom of tante het aandurven om een solo te zingen? Schrijf een eigen tekst op een bestaand nummer of gebruik de originele tekst. Beleef een gezellige, leuke en originele ochtend of middag in muziek studio Artichoque.

Muziek studio Artichoque is ook op zaterdagen en zondagen open.

Familie uitje l verjaardag acitiviteit

Na het verzamelen in de studio gaan we starten met de activiteit en beluisteren we de door u van te voren uitgekozen nummers (1 of 2 nummers). Daarna oefenen we samen in de regie ruimte. Dit met de originele, of de door jullie zelf geschreven tekst. Wanneer de nummers er goed in zitten en de koffie en thee is geconsumeerd gaan jullie met de groep naar de opname ruimte. Na het instellen van de apparatuur en het verdelen van de koptelefoons beginnen de opnamen. Zodra de opnamen klaar zijn werken wij het geheel af en krijgen jullie een cd mee. Het is natuurlijk leuk om uw verjaardag of familiefeest te combineren met een koffietafel, lunch, of diner in Oisterwijk. Er zijn meer dan voldoende restaurants en café’s op loopafstand van de studio.

Kortom, een verjaardag of familiefeest om nooit meer te vergeten!

Familiefeest l verjaardag facts

  • Tijdsduur: 1,5u
  • Vanaf 5 personen tot maximaal 25 personen

Meer weten of reserveren?

Wilt u een verjaardag of familiefeest bij ons reserveren, of meer weten over de mogelijkheden? Wilt u een uitgebreider programma, of heeft u specifieke wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met muziek studio Artichoque.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS14.jpg