HEADER5.jpg

De regie ruimte van de opname studio

De regie ruimte is 32 vierkante meter. Hierdoor is er meer dan voldoende ruimte voor een hele band om mee te luisteren of wanneer nodig om mee te spelen (voor bijvoorbeeld guide tracks).

Werkwijze en opname studio apparatuur

In de opname studio werken we met een combinatie van analoog en digitaal. Elke schakel is hierbij belangrijk, van microfoon, kabel, microfoon preamp tot converters.

Tijdens de opnames kiezen we voor diverse kleuren, of transparantie met preamps van: API, Audient, Millennia, Retro Instruments, AEA, Focusrite ISA en Universal Audio. In de mix gebruiken we compressors en eq's van o.a. API, SSL, Kush, Tonelux, Retro Instruments, Gyraf Audio, Universal Audio, Neve en Audient. De Audient ASP 8024 recording console & SSL Sigma gebruiken we om af te mixen. Hiermee kunnen we 32 sporen analoog afmixen. 

Natuurlijk hebben we ook de nodige Plugins en VST-instruments van Sonnox, Waves, UAD, Native Instruments, Valhalla, East West, Halion, Toontrack, Spectrasonics, etc. Volledig overzicht van de opname studio apparatuur en backline.

Weten hoe dit klinkt?

Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak in onze opname studio.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS10.jpg