HEADER7.jpg

Opnamestudio

Bij opnamestudio Artichoque kunt u terecht voor diverse soorten projecten. Het kan gaan om het opnemen van een professionele CD, demo, single, of bijvoorbeeld een commercial. Hierbij kunnen we optreden als engineer, maar ook als songwriter, producer en sessiemuzikant. We hebben ervaring met projecten van jazz tot rock en van ska tot metal.

De opnamestudio heeft een grote opname ruimte van ongeveer 60 vierkante meter en een regieruimte van ongeveer 32 vierkante meter. De opnamestudio is gelegen midden in het centrum van Oisterwijk, nabij Tilburg (Noord Brabant) met voldoende parkeergelegenheid op loopafstand en zo’n 100 meter van het NS station.

Opnamestudio apparatuur

In de opnamestudio gebruiken we alleen high end opname apparatuur. We nemen op met microfoons van Neumann, Schoeps, Telefunken, Sennheiser, Shure, etc. Microfoon voorversterkers gebruiken we van API, Millennia, Focusrite, Universal Audio, Audient, etc. We mixen analoog af op onze Audient ASP console. We gebruiken daarbij 32 kanalen aan top convertors van Lynx (Aurora).

Daarnaast is er in de opnamestudio een Yamaha Vleugel G3, diverse buizen gitaar versterkers (Orange, Vox) en diverse (bas)gitaren.

Opnamestudio mogelijkheden

Er is veel mogelijk in onze studio. Kijk rond op onze website en neem vrijblijvend contact op als u vragen heeft. Het is mogelijk om de opnamestudio op afspraak te bezoeken en uw project, of ideeën te bespreken.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS7.jpg