HEADER4.jpg

Opnamestudio Breda

Artichoque Recording is een opname studio midden in Brabant, ongeveer 30km van Breda. U bent bij opnamestudio Artichoque aan het goede adres voor een professionele CD, of demo opname. Naast het opnemen van Artiesten nemen we voice-overs op en schrijven en arrangeren we nummers voor artiesten en reclames. Het is ook mogelijk om uw project bij ons af te mixen, of losse sporen zoals drums en strijkers bij ons op te nemen.

Mogelijkheden muziek studio

Muziek studio Artichoque, op nog geen 30 minuten rijden van Breda, werkt met een combinatie van analoge en digitale apparatuur. We nemen op met top microfoons en mic preamps en mixen analoog af op onze Audient console. We gebruiken hierbij outboard van API, Millennia, Universal Audio, Neve, Lexicon, etc. Ook is er een backline aanwezig die gebruikt kan worden. Deze bestaat uit een Yamaha vleugel, diverse gitaar versterkers, bassen en akoestische en elektrische gitaren.

De muziek studio zit op nog geen 100 meter afstand van het NS en busstation. Er is dus een goede verbinding met het openbaar vervoer tussen steden als Breda, Oosterhout, Etten-Leur en Dongen.

Meer weten over muziek studio Artichoque?

Neem dan vrijblijvend Contact met ons op!

Tags: Breda Cd Opnemen Demo Opnemen Dongen Etten Leur Muziek Studio Muziekstudio Oosterhout Opname Studio Opnamestudio


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS15.jpg