HEADER6.jpg

Opnamestudio Eindhoven

Artichoque Recording is een opnamestudio midden in Noord-Brabant op zo’n 25 kilometer van Eindhoven. Opname studio Artichoque is de juiste plek voor opname van uw CD, of Demo. Naast album en demo projecten doen we ook voice-overs, arrangeren en schrijven we nummers voor artiesten en reclames. Het is ook mogelijk om losse sporen op te nemen of alleen uw project af te laten mixen.

Faciliteiten opname studio

Muziek studio Artichoque (30 min rijden van Eindhoven) werkt met een combinatie van analoge en digitale apparatuur. We maken gebruik van top apparatuur: microfoons van neumann, schoeps, microtech gefell en microfoon voorversterkers van API, Focusrite, Universal Audio, Millennia, etc. Het mixen doen we op onze Audient console. We gebruiken daarbij outboard van API, Millennia, Universal Audio, AEA, Neve, Lexicon, etc.

De backline bestaat uit een Yamaha vleugel, diverse gitaar versterkers en akoestische en elektrische gitaren en bassen.

De opname studio zit op nog geen 100 meter afstand van het NS en busstation. Er is een snelle verbinding met Eindhoven en steden als Helmond, Veldhoven, Deurne en Best.

Meer weten over muziek studio Artichoque?

Neem dan vrijblijvend Contact met ons op!

Tags: Cd Opnemen Demo Opnemen Deurne Eindhoven Best Geldrop Mierlo Valkenswaard Weert Roermond Venlo Helmond Muziek Studio Muziekstudio Opname Studio


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS14.jpg