HEADER10.jpg

Opnamestudio Tilburg

Artichoque Recording is een opnamestudio gelegen op ongeveer 10 km van Tilburg. U kunt hier terecht voor een professionele demo of cd opname. Daarnaast nemen we voice-overs op en schrijven en arrangeren we nummers voor artiesten en reclames. Ook het opnemen van losse sporen of alleen het analoog afmixen van een project is mogelijk.

Faciliteiten van de muziek studio

Bij Muziek studio Artichoque werken we met een combinatie van analoge en digitale apparatuur. We maken gebruik van top microfoons van Neumann, Schoeps, Sennheiser en microfoon voorversterkers van API, Millennia, Focusrite, Universal Audio, etc. Het mixen gebeurd op onze Audient mixing console met analoge outboard van API, Neve, Universal Audio, Lexicon, Kush, etc.

De backline bestaat uit een Yamaha Vleugel, Vox AC30, Orange Rockerverb en diverse gitaren en bassen van onder andere Fender.

We zitten op nog geen 100 meter afstand van het NS station en het busstation. Er is dus ook een simpele verbinding met het openbaar vervoer tussen steden als Tilburg, Waalwijk, Boxtel, Gilze Rijen en Goirle.

Meer weten over opname studio Artichoque?

Neem dan vrijblijvend Contact met ons op!

Tags: Boxtel Cd Opnemen Demo Opnemen Gilze Rijen Goirle Loon Op Zand Moergestel Muziek Studio Muziekstudio Opname Studio geluidsstudio


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS14.jpg