HEADER7.jpg

Recording studio Artichoque

Artichoque is een recording studio en productie faciliteit gevestigd in Oisterwijk (nabij Tilburg). Wij bieden diverse mogelijkheden voor het opnemen van audio materiaal. Het kan hierbij gaan om opname, mixing, of een complete productie.

Recording studio Artichoque biedt u de nodige kennis en ervaring om tot een kwalitatief eindproduct te komen. Dat we daarbij gebruik maken van een Audient mixing console en top randapparatuur en topmicrofoons is mooi meegenomen! Wanneer u vragen heeft over de recording studio of de opname mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Mogelijkheden recording studio

We doen diverse projecten bij recording studio Artichoque. Dit gaat van het opnemen van losse sporen (drums, akoestische gitaar, etc.) tot een volledige CD. Hieronder een schets van de meest voorkomende diensten die we aanbieden als recording studio:

Genres in de recording studio

Recording studio Artichoque richt zich niet op één specifieke stijl. Door onze interesse en ervaring doen we projecten in verschillende muziek stijlen. Een aantal zijn: pop singer songwriter rock jazz koren

 

Meer weten over de recording studio?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van recording studio Artichoque? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak in onze recording studio. Contactgegevens recording studio.


NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP

Mail: info@artichoque.com
Tel: +31 6 54316232
contactform

SIDEBAR-RECHTS7.jpg